The Fine Print van Lauren Asher

Titel: The Fine print | Serie: Dreamland Billionaires – deel 1 | Auteur: Lauren Asher | 
Uitgever: Piatkus | Jaar van uitgave: 2021 | ISBN: 97890349433448 Taal: Engels | 
Pagina’s: 448 | Genre: Contemporary Romance | Bron: Paperback uit eigen collectie

Waar gaat ‘The fine print’ over?

Rowan
I’m in the business of creating fairy tales.
Theme parks. Production companies. Five-star hotels.
Everything could be all mine if I renovated Dreamland.
My initial idea of hiring Zahra was good in theory, but then I kissed her.
Things spiraled out of control once I texted her using an alias.
By the time I realized where I went wrong, it was too late.
People like me don’t get happy endings.
Not when we’re destined to ruin them.

Zahra
After submitting a drunk proposal criticizing Dreamland’s most expensive ride, I should have been fired.
Instead, Rowan Kane offered me a dream job.
The catch? I had to work for the most difficult boss I’d ever met.
Rowan was rude and completely off-limits, but my heart didn’t care.
At least not until I discovered his secret.
It was time to teach the billionaire that money couldn’t fix everything.

Especially not us


Welkom in Dreamland

Welkom in Dreamland, een entertainment park waar de rijken rijker worden en de armen eigenlijk niets te zoeken hebben. Na het overlijden van de Opa van Rowan Kane (met een beetje fantasie kan je denken dat dit Walt Disney himself is), krijgen de kleinzoons allemaal een opdracht om zo hun erfenis veilig te stellen. In elk boek van de Dreamland Billionaires-serie krijg je een inkijkje in het leven van één van de kleinzoons. In The fine print is het Rowan die tenminste zes maanden Dreamland moet leiden voor hij CFO kan worden van de gehele onderneming.


Mister Grumpy vs Sunshine

Vol tegenzin begint hij aan deze klus, maar vanaf het eerste moment is daar Zahra om zijn leven wat kleur te geven. Op alle mogelijke manieren probeert hij zich daar tegen te verzetten, maar.. Vanaf het begin is het ook behoorlijk voorspelbaar hoe dit verhaal zal lopen. Zahra is de vrolijke noot van het verhaal, die ook heus wel wat in haar rugzakje heeft zitten. Ze komt uit een migrantenfamilie, die nooit vakantie kan nemen en de ziekenhuisrekeningen niet kunnen betalen. Allemaal omdat Rowan ooit instemde met het besparen op de kosten rondom de werknemers. Bovendien heeft Zahra nog een extra troef in handen; haar gehandicapte zusje Ani die op alle fronten je hart zal stelen.


The fine print meets fifty shades of grey

Zo af en toe word je al lezer getrakteerd op een flinke dosis steamy sexy scènes. Gedurende het hele boek voel je de seksuele spanning wel hangen tussen Rowan en Zahra. Vrijwel vanaf het begin wordt hier de nadruk al opgelegd, maar voor het werkelijk zo ver is, zit je al een behoorlijk eind in het boek. Een echte slow-burner wat dat betreft, maar eenmaal daar.. oeh-la-la!

Weet zahra het tij in rowan te keren

Alles draait om de spannende laatste presentatie, waarbij Rowan een select gezelschap moet overtuigen van zijn plan om Dreamland’s zwakke punten te versterken. Lukt het Rowan om van een verstokte kapitalist te veranderen in iemand die de sociale aspecten van het leven ook mee weet te nemen?

beoordeling van the fine print

The fine print is een enorme hype op TikTok en Instagram en ja.. ‘Insta made me buy it‘. Ik was benieuwd naar een verhaal in de setting van een pretpark, want dat is voor mij een originele setting. Het liefdesverhaal an sich is er een zoals je al kent en je zal doen denken aan The Love Hypothesis en The Hating Game. Het verhaal bezit alles wat je van een romcom mag verwachten: het was emotioneel, er is romantiek, er zijn miscommunicaties, er is seks en natuurlijk de happy ending.

Goed om te weten is dat je de drie boeken niet op de juiste volgorde hoeft te lezen. Alle drie de boeken zijn als stand alones geschreven!

Wil je dit boek zelf lezen of luisteren?

  • Steun lokaal, koop lokaal! En bestel het boek via je eigen favoriete boekhandel!

meer
artikelen