OVER MIJ

Foto van Joyce leest boeken

Hoi, ik ben Joyce, 32 jaar uit Utrecht en hier maak je heel kort kennis met mij en mijn grote passie: Lezen. Joyce leest boeken, al haar hele leven. Als klein meisje liep ik al wekelijks op woensdagmiddag in de bibliotheek. Inmiddels is onze voorkamer uitgegroeid tot onze eigen bibliotheek.


Ken je dat gevoel? Een boekenkast vol met boeken waar je zo graag aan wilt beginnen. En voor je het weet heb je weer een handjevol nieuwe boeken er bij. Er komt nooit een eind aan je verlanglijst. Ik kon al lezen voor we leerden lezen in groep 3. Nog steeds verslind ik velen boeken per jaar. Ik heb een aantal jaar in de bibliotheek gewerkt. Daar wordt het verlanglijstje zΓ©ker niet korter van kan ik je vertellen.


Door een burn-out eindigde mijn avontuur in de bibliotheek en ik verloor zelfs even de liefde voor boeken. Lezen was een van de activiteiten die me juist frustreerde, omdat ik er niet meer lekker in kwam. Gelukkig vond ik het plezier terug door het gebruik van luisterboeken en uiteindelijk lukte het me ook weer om een boek te lezen.


Om weer een klein beetje in het werkritme te komen, ben ik Joyce leest boeken begonnen. Op joyceleestboeken.nl vind je verschillende recensies. Ik lees graag thrillers, young adults en romans en daar zal je dan ook de meeste recensies over vinden. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander genre, dus ik sta zeker open voor nieuwe leesrichtingen.


Het is altijd al een droom geweest om van lezen mijn werk te kunnen maken en daarom heb ik de stoute schoenen aan getrokken. Per 1 april 2022 staat Joyce leest boeken officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, dan verwijs ik je graag naar mijn pagina Redactie.


Daarnaast vind ik het een eer als je op zoek bent naar proeflezers en deelnemers voor een blogtour. Wil je met mij samenwerken? Of heb je een ander fantastisch idee? Leuk! Ook daarvoor kan je het beste mailen:
info@joyceleestboeken.nl

Mijn recensies en ik zijn op verschillende platformen te volgen. Schroom je niet om me te volgen op Instagram of Goodreads


P.S. Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. Dit zijn links waardoor ik iets verdien als je een aankoop doet n.a.v. een bezoek mijn website. Dit kost je als koper niks extra’s  Met het geld wat binnen komt via affiliate links kan ik de website draaiende houden en wellicht af en toe een nieuw boek kopen.