OVER MIJ

Hoi, ik ben Joyce, 32 jaar uit de bruisende provincie Utrecht. Woonachtig aan het water en op fietsafstand van de prachtige bibliotheek aan de Neude waar je me regelmatig al werkend vindt.

Joyce leest boeken, al mijn hele leven weet ik niet anders dan dat ik met mijn neus in de boeken loop. Vroeger was ik wekelijks in de bibliotheek in mijn woonplaats te vinden en momenteel is mijn eigen woonkamer uitgegroeid tot een heuse bibliotheek.

Mijn liefde voor taal zat er dus al vroeg in en na wat omzwervingen in het sociale domein, heb ik de stap gezet voor mezelf te beginnen. Per 1 april 2022 staat Joyce leest boeken officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan beteren? Maak dan de keuze uit auteur of ondernemer

Ben je op zoek naar een actieve Bookstagrammer (1300+ volgers) of TikTokker (3500+ volgers) en denk je dat ik goed aansluit bij jouw boek en/of doelgroep? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen hoe we kunnen samenwerken! 

Mijn recensies zijn onder andere te lezen op Goodreads en Hebban. En je kunt me ook vinden op Instagram en TikTok. Ik vind het leuk als je me gaat volgen! 

P.S. Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. Dit zijn links waardoor ik iets verdien als jij een aankoop doet n.a.v. een bezoek aan mijn website. Dit kost jou als koper niks extra’s. Met het geld wat binnen komt via affiliate links kan ik de website draaiende houden en wellicht af en toe een nieuw boek kopen.

joyce weij freelance redacteur