NAAR DE UITGEVERIJ

Ben je nog één muisklik verwijderd van het verzenden van je manuscript naar uitgeverijen en slaat de twijfel toe? Weet je zeker dat alle spel- en taalfouten eruit zijn? 

Met dit pakket hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken en verzend je vol vertrouwen jouw manuscript. Ik haal de spel- en taalfouten er voor je uit.

DIT WIL IK!

Is dat wat je dacht na het lezen van de intro? Mooi! Het pakket aanschaffen kan met één simpele klik en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Het pakket

  • Digitale kennismaking

    In deze meeting van 30 minuten bespreken we de volgende punten: korte kennismaking, inhoud van het pakket, wat doe ik wel en wat doe ik niet, welke uitgeverijen je op het oog hebt, deadlines en heb je de kans om vragen te stellen.

  • Corrigeren

    Na de kennismaking ga ik aan de slag met het corrigeren van de onderdelen die je op stuurt naar de uitgeverij. Over het algemeen zijn dit de eerste paar hoofdstukken van je manuscript, de synopsis en de begeleidende brief.

  • Extra check

    Elke uitgeverij heeft zijn eigen eisen voor het aanleveren van een manuscript. Samen lopen we de eisen nogmaals door en controleren we of je alles op orde hebt voor verzending.

Dit wil je weten

Het pakket kost €99,- exclusief BTW

Extra zekerheid dat je alles correct aanlevert bij de uitgeverij en dat je daarom een spetterende eerste indruk maakt! Dit doen we door een digitaal gesprek van 30 minuten, de eerste twee hoofdstukken van je manuscript corrigeer ik voor je, de synopsis is helemaal klaar voor verzending, de begeleidende brief of mail bevat geen taal- en spelfouten meer en we checken samen nogmaals of je aan alle eisen van de uitgever voldoet.

Geen probleem! Ik adviseer je om voor elke uitgeverij een nieuwe brief te schrijven die volledig toegespitst is op de uitgeverij en het fonds. Voor €25,00 extra corrigeer ik die brief ook voor je.

30 minuten van je tijd voor een digitaal kennismakingsgesprek

Van de beste versie van je te verzenden manuscript ontvang ik graag de eerste vijf hoofdstukken in lettergrote 12 en regelafstand 1,5

Dat kan ik je niet beloven, want ik werk niet bij een uitgever. Ik weet niet hoe zijn of haar pet staan en waar ze op dit moment echt naar op zoek zijn.

Ik kan je wel beloven dat jouw manuscript en synopsis in hun best mogelijke vorm bij de redacteur belanden. En als jij gelooft in jouw verhaal, dan gaan anderen dat ook doen! 

De allerbeste versie van jouw manuscript opsturen?

Laat de d's en de t's aan mij over. Kromme zinnen maak ik recht en alle interpuncties staan op de juiste plek. No worries, samen zorgen we voor de allerbeste versie van jouw begeleidende mail, synopsis en manuscript.