Joyce weij

Redactie

het manuscript is af en nu breekt de volgende spannende fase aan. Is er een uitgeverij die mijn verhaal gaat uitgeven?

Ben je nog één muisklik verwijderd van het verzenden van je manuscript naar uitgeverijen en slaat de twijfel toe? Weet je zeker dat alle spel- en taalfouten eruit zijn? 

Met dit pakket hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken en verzend je vol vertrouwen jouw manuscript. Ik haal de spel- en taalfouten uit jouw tekst.

Dit pakket is er in twee varianten:

1. synopsis & mail – €75,00

2. synopsis, mail & de eerste twee hoofdstukken – €125,00

Jonne ten Duis
Jonne ten Duis@jon.tenduisbooks
Lees verder
Met de hulp van Joyce en het Naar de uitgeverijpakket heb ik een ijzersterke e-mail opgesteld om naar de uitgever van mijn keuze te sturen. En met positief resultaat, wat absoluut mede te danken was aan de hulp van Joyce en haar tips hoe een e-mail met pitch op te stellen. Ook heeft ze de samenvatting en eerste vijf hoofdstukken gecorrigeerd. Daar was ik wat sceptisch over. Ik schrijf foutloos Nederlands en heb de tekst meermaals gelezen, dus hoeveel fouten konden er nog in zitten? Nou... toch nog heel wat! Joyce wees me op taaltechnische fouten als los of aan elkaar schrijven en het overmatig gebruik van verkleinwoorden. Door haar scherpe oog is mijn manuscript naar een taal technisch hoger niveau getild. Ik raad dit pakket aan voor iedereen die op het punt staat zijn manuscript naar een uitgever te sturen en net dat beetje extra wilt waardoor je verhaal er echt uitspringt.

Naar de uitgeverij

Joyce weij

Voor een vleugje magie in je synopsis, begeleidende mail en de eerste hoofdstukken.

In 2022 gooide ik het roer om en ging van loondienst naar mijn eigen bedrijf. Ik dook in de wereld van het schrijven, redigeren en publiceren van boeken. Een duik die ik veel eerder had moeten nemen, zo achteraf gezien. 

Mijn netwerk aan schrijvers en contacten bij uitgeverijen groeit en alle ins and outs die ik van hen leer, deel ik graag met jou. Daardoor voeg je met dit pakket een vleugje magie toe en maak jij een fantastische eerste indruk bij de uitgever.

 

De uitgever overtuigen met jouw manuscript?

Een beetje extra zekerheid kan geen kwaad. Jij bent zover om jouw manuscript de wereld te laten veroveren. Jij bent ervan overtuigd dat jouw manuscript een bestseller wordt. Met dit pakket zorg je ervoor dat de begeleidende mail, synopsis en de eerste hoofdstukken van het scherm afspatten. 

Digitaal kennismaken

In deze meeting van 30 minuten bespreken we de volgende punten: korte kennismaking, inhoud van het pakket, wat doe ik wel en wat doe ik niet, welke uitgeverijen je op het oog hebt, deadlines en heb je de kans om vragen te stellen.

Teksten corrigeren

Na de kennismaking ga ik aan de slag met het corrigeren van de onderdelen die je verzendt naar de uitgeverij. Over het algemeen zijn dit de eerste paar hoofdstukken van je manuscript, de synopsis en de begeleidende brief.

Check, check, dubbelcheck

Elke uitgeverij heeft zijn eigen eisen voor het aanleveren van een manuscript. Samen lopen we de eisen nogmaals door en controleren we of je alles op orde hebt voor verzending.

Zet nu een stap richting het uitgeven van je manuscript

Als je dit onderstaand formulier invult, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. Je kunt dit formulier invullen als je vragen hebt, maar ook als je al zeker weet dat je met dit pakket aan de slag wilt.