Joyce weij

Redactie

Het schrijven van een boek doe je niet alleen. Samen maken we van het schrijven een feestje!

En nu? 

Jij bent bezig met het schrijven van je eerste boek of je hebt de eerste versie al helemaal op papier staan. YES! Mijlpaal! 

Je merkt ook dat je nu vastloopt: tijdens het schrijven van je boek, na de eerste versie van je manuscript of op het moment dat je alles op stuurt naar de uitgeverij.

Geen nood! Schrijven doe je niet alleen en daarom ben je hier. Samen maken we van het schrijven een feestje en is het boek af voor je het weet ben je met je tweede boek bezig!

 

Zet nu de eerste stap en maak van schrijven een feestje!

Vul dit formulier in en ik krijg een magisch seintje. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaken en om ongegeneerd te kletsen over jouw verhaal!

Ontdek wat jij nodig hebt: van verhaal tot boek

Joyce weij

jouw partner in crime voor het schrijven van jouw boek

In 2022 gooide ik het roer om en ging van loondienst naar mijn eigen bedrijf. Ik dook in de wereld van het schrijven, redigeren en publiceren van boeken. Een duik die ik veel eerder had moeten nemen, zo achteraf gezien. 

Ik weet ook hoe eenzaam het schrijven kan aanvoelen. Dat is het hebben van een eigen bedrijf ook. Ik mis de verhalen bij de koffiemachine, de gezelligheid van collega’s om me heen en tegelijkertijd leef ik mijn droom. Tegenstrijdig he?

 

Samenwerken met Joyce betekent

Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt om het schrijven van jouw boek met mij samen te delen. 

Vrijblijvend kennismaken

Zit je even in een dip? Wil je kletsen over je boek? Ik maak tijd voor je. Vrijblijvend. Ik wil dat jij het plezier behoudt of terugkrijgt. En ongetwijfeld ben je een paar tips rijker na het gesprek.

Het blijft jouw verhaal

Samenwerken betekent dat jij in controle blijft over jouw verhaal. Ik ben er om er de beste versie van te maken. Om jou als schrijver te zien opbloeien tijdens het schrijven. Kwartjes te zien vallen en het verhaal naar een hoger level te krijgen.

Kennis delen

Het hele jaar door doe ik op allerlei manieren kennis op. Ik vind het leuk om dit met je te delen op een praktische en direct toepasbare manier.

Zet nu de eerste stap en maak van schrijven een feestje!