Je kunt me altijd mailen [info@joyceleestboeken.nl] om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Voor auteurs

Redactie

tekst correctie

Van manuscript naar bestseller, zonder na te denken over de Nederlandse taal

Wordt jouw manuscript een bestseller?

Het is tijd om werk te maken van jouw droom! Jouw boek in de winkels, een heus feestje om je boek te lanceren, signeersessies, blogtours.. Het kan allemaal, maar dan moet je manuscript nog wel een boek worden. Ik ben er van overtuigd dat elk manuscript met een beetje liefde en aandacht uit kan groeien tot een boek om te (ver)kopen

teksten corrigeren herschrijven

Kan jij alle vragen met
JA! beantwoorden?

Dan ben jij op zoek naar..

Bij het redactionele pakket kies je voor het complete plaatje; Ik lees je volledige manuscript, corrigeer deze en geef je inhoudelijke feedback over dialogen, gebruik van zintuigen, verhaallijn, personages, spanningsopbouw en meer!

Ik haal de taal- en spelfouten uit je tekst, controleer de interpunctie en grammatica. Mocht een zin niet lekker lopen dan geef je een suggestie om hem te herschrijven en gebruik je vaak het zelfde woord, dan laat ik je dat ook weten!

Met dit pakket kies je voor een goede eerste indruk bij de uitgeverijen waar jij je manuscript naar toe stuurt. De eerste hoofdstukken, je synopsis en begeleidende mail nemen we samen onder handen

Loop je vast met een verhaallijn of mist een personage wat verdieping? Je mag een uurtje met me sparren over een onderwerp gerelateerd aan je manuscript

joyce weij redactie tekst correctie

Hi, ik ben Joyce!

Wil jij van jouw manuscript een bestseller maken?

Ik ben er van overtuigd dat elk verhaal met de juiste liefde en aandacht kan uitgroeien tot een boek om te verkopen. Zonder dat de auteur zich al te veel zorgen maakt over de rondvliegende d’s en t’s en of de komma’s wel op de juiste plek staat. Ik zet tekstueel gezien de puntjes op de i, maar neem ook graag inhoudelijk een duik in jouw manuscript. Samen maken we van jouw manuscript een boek en daarmee jouw droom waar!

Jouw tekst
is mijn werk!

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact
met je op om een kennismaking in te plannen!