Tekstcorrectie

Jouw inzending voor de schrijfwedstrijd is klaar. Je hebt tien- tot vijftienduizend woorden op papier gezet en je bent enorm trots op je verhaal. Je staat op het punt om je verhaal in te zenden, maar dan slaat de twijfel toch toe…

Heb je alle woorden wel correct geschreven? Zitten er nog kromme zinnen in? Ben je wel scherp genoeg geweest op alle interpunctie? Zijn alle slordigheidjes eruit? Die onzekerheid neem ik voor je weg met de tekstcorrectie voor schrijfwedstrijden!

DIT WIL IK!

Jij wilt de zekerheid van een foutloos verhaal. Mooi! Ik vind het een eer dat ik jouw inzending mag corrigeren.

Plan van aanpak tekstcorrectie

Jij gaat lekker schrijven, zonder je al te veel bezig te houden met d’s, t’s, punten, komma’s en andere gekke regels uit de Nederlandse taal. Daarna lever je de beste versie van je verhaal in bij mij en ga ik met de tekstcorrectie aan de slag.

Het resultaat? De allerbeste versie van jouw verhaalt

Benieuwd naar de inhoud ?

 • Op naar de shop

  In mijn shop kan je de tekstcorrectie aanschaffen voor €149,- inclusief BTW.

 • Ik neem contact met je op

  Nadat ik jouw aankoop heb zien binnenkomen, neem ik via de mail contact met je op. Ik ben namelijk benieuwd naar de schrijfwedstrijd, jouw planning en deadlines.

  Dat is ook het moment dat je het manuscript naar mij op kunt sturen. Ik ontvang je manuscript graag in een Word-document, lettergrootte 12 en regelafstand 1.5.

 • Corrigeren

  Vervolgens ga ik met jouw verhaal aan de slag. Ik corrigeer je tekst, maar verander niets aan de inhoud.

 • Inzenden maar!

  Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je verhaal inzenden en duimen. Ik duim natuurlijk met je mee en ik vind het leuk om een terugkoppeling te krijgen of de uitslag van de wedstrijd!

Nog even in het kort

joyce weij redacteur

Jouw verhaal &JOYCE?

Wil jij alleen de allerbeste versie van jouw korte verhaal insturen voor de schrijfwedstrijd?