Joyce weij

Redactie

Tektcorrectie voor jouw
korte verhaal

Je hebt een kort verhaal van maximaal 15.000 woorden geschreven. Doe je mee aan een schrijfwedstrijd en wil je de allerbeste versie van je korte verhaal inleveren? Jouw verhaal is bij mij in goede handen. Ik corrigeer het met liefde en aandacht tot de allerbeste versie.

Of heb je meegedaan aan een schrijfwedstrijd en helaas niet gewonnen. Toch voel je dat je iets moet doen met het fantastische korte verhaal. Dit verhaal is geschreven om gelezen te worden.

Ga je het uitgeven in eigen beheer?
Maak je er een e-book van?
Of wordt het een cadeautje voor de bezoekers van je site?

Zet nu de eerste stap en laat je korte verhaal corrigeren

Vul dit formulier in en ik krijg een magisch seintje. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaken en om ongegeneerd te kletsen over jouw verhaal!

Tekstcorrectie

Max 15.000 woorden

€149,-
ex btw

Alleen
de tekst

Niet de
inhoud

Joyce weij

De taalliefhebber die van jouw korte verhaal de beste versie maakt

Verhalen schrijven deed ik vooral als klein kind. Om ze daarna voor te lezen aan de knuffels op bed. Daarna verloor ik het schrijven uit het oog, maar verloor ik mezelf in het lezen van boeken.

Tot ik in 2022 een opleiding begon aan de Schrijversacademie. Ik werd gebombardeerd tot Chef Taal en mocht -naast de inhoudelijke feedback- me ook uitleven op de d’s, t’s en interpunctie.

Herken jij die lichte paniek omdat de Nederlandse taal te veel regels en uitzonderingen heeft? Geen probleem! Ik corrigeer met liefde en aandacht jouw korte verhaal, zodat het klaar is om  gedeeld te worden met de buitenwereld.

 

Tekstcorrectie: Dit mag jij van mij verwachten.

Maak je geen zorgen om een verdwaalde ‘ik wordt’ of ‘onmidelijk’. Vergeet gerust een punt, een aanhalingsteken of een komma. Heet je personage op bladzijde 1 Anna en op bladzijde 3 per ongeluk eens Anne, no worries. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met de inhoud en ik stort me op alle regels en uitzonderingen van de Nederlandse taal. 

Jij schrijft...

Een kort verhaal, een lekker feelgood-tussendoortje of een inzending voor een schrijfwedstrijd. Wordt het een e-book of een cadeautje voor de bezoekers van je website? De enige voorwaarde? De tekst heeft niet meer dan 15.000 woorden.

Ik corrigeer

Let je dan op mijn spelling, interpunctie, woordvolgorde? Zeker! Check je ook consistent taalgebruik? Ook!

Dit doe ik ook voor je

Ik kijk of alle feitjes kloppen. Kloppen ze niet dan geef deze aan je terug via een opmerking in de zijkant. Evenals het consequent gebruiken van de juiste namen van mensen, gebouwen, wegen etc.

Dit wil ik weten

Tekstcorrectie tot 15.000 woorden

Stuur me even een mailtje, want of ik je kan helpen hangt af van hoe vol mijn agenda is. 

 

Wil je ook de inhoudelijke redactie van dit verhaal laten doen? Neem dan een kijkje bij ‘Redactie‘ – Daar komt namelijk een iets ander prijskaartje bij kijken omdat ik veel intensiever in je tekst duik. 

Zet nu de eerste stap en kies voor tekstcorrectie van je korte verhaal

Vul dit formulier in en ik krijg een magisch seintje. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden