Joyce weij

Redactie & Manuscriptbegeleiding

De allerbeste versie van jouw manuscript is klaar en nu begint het schaven en polijsten tot jouw manuscript schijnt als een diamant

Jij hebt ervoor gekozen om jouw boek zelf uit te gaan geven. Dat betekent ook dat je jouw eigen proces van manuscript tot boek vormgeeft en zelf het team samenstelt van freelancers die met jou gaan schaven en polijsten tot je manuscript klaar is om gedrukt te worden.

Ontdek op deze pagina in welke hoedanigheid ik een toevoeging aan jouw freelancersteam ben; persklaarmaken, tekstcorrectie of inhoudelijke redactie. Ik ben van alle markten thuis. 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Laten we vrijblijvend digitaal kennismaken.

Vul dit formulier in en ik krijg een magisch seintje. Je kunt je vraag hier al stellen of je telefoonnummer achter laten als je het fijn vindt dat ik je bel. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.

Op zoek naar...?

Joyce weij

jouw partner in crime voor het schrijven van jouw boek

In 2022 gooide ik het roer om en ging van loondienst naar mijn eigen bedrijf. Ik dook in de wereld van het schrijven, redigeren en publiceren van boeken. Een duik die ik veel eerder had moeten nemen, zo achteraf gezien. 

Ik weet ook hoe eenzaam het schrijven kan aanvoelen. Dat is het hebben van een eigen bedrijf ook. Ik mis de verhalen bij de koffiemachine, de gezelligheid van collega’s om me heen en tegelijkertijd leef ik mijn droom. Tegenstrijdig he?

 

Samenwerken met joyce betekent:

Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt om het schrijven van jouw boek met mij samen te delen. 

Vrijblijvend kennismaken

Ben je op zoek naar een freelancer die jouw manuscript tekstueel corrigeert, persklaar maakt of de inhoudelijke redactie voor haar rekening neemt? Laten we kennismaken met elkaar en ontdekken of er een (zakelijke) klik is.

Proefredactie

Ik bied je altijd eerst een proefredactie aan. Zo maak jij kennis met mijn manier van werken en feedback geven en maak ik kennis met jouw manier van schrijven. De proefredactie betreft de eerste twee hoofdstukken en kost €75,00 exclusief BTW. Ik verreken dit bedrag op de eerst volgende factuur als je besluit met mij samen te werken.

Het blijft jouw verhaal

Samenwerken betekent dat jij in controle blijft over jouw verhaal. Ik ben er om er de beste versie van te maken. Om jou als schrijver te zien opbloeien tijdens het schrijven. Kwartjes te zien vallen en het verhaal naar een hoger level te krijgen.

Zet nu de eerste stap en maak van schrijven een feestje!