[GESLOTEN] Winactie! Win een boek naar keuze.

Gisteren bereikte ik een mooie mijlpaal op Instagram: 750 volgers. In ongeveer drie maanden tijd heb ik al een mooi bereik opgebouwd en voelt de boekenwereld als thuiskomen. Om dit te vieren heb ik een winactie op Instagram voor jou!

Hoe doe je mee aan de winactie?

Om mee te doen aan deze winactie maak je in een reactie onder de post bekend wel drie boeken er op jouw verlanglijstje staan. Op 7 april maak ik de winnaar bekend en kies ik 1 boek uit jouw lijstje die ik als verrassing naar je toestuur. Hoe tof is dat?

WINACTIE! DOE JIJ AL MEE?

winactie op instagram 750 volgers win een boek naar keuze
klik hier voor de winactie @joyceleestboeken

MIJN VERLANGLIJSTJE VOOR DE WINACTIE

Als ik mee zou mogen doen aan mijn eigen winactie dan zou ik het behoorlijk moeilijk hebben om een lijstje van drie boeken te moeten maken. Er staan zoveel boeken op mijn verlanglijstje dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Daarom heb ik besloten aan de hand van drie thema’s een boek te kiezen: een historische roman, een Engels boek en een Young Adult.

ZWALUWDANS – JET NIJLAND

Ik volg Jet nu al een tijdje op Instagram en ik vind het een feestje om haar te volgen. Momenteel is ze bezig met een tweede boek en deelt ze veel over de research die ze voor dit boek doet. Machtig mooi om te zien! En zodra ik een pre-order voor dit boek kan doen, ga ik dit ook zeker doen.

WAAR GAAT ‘ZWALUWDANS’ OVER?

Sevilla, een kleurrijke stad, een dansende zwaluw en een verboden liefde… Als Elisa na bijna dertig jaar een mysterieuze brief krijgt van haar Spaanse vader, komt haar leven volledig op zijn kop te staan. Er staat in dat ze een huis in Sevilla erft. Ze laat haar saaie bestaan in Nederland achter zich en vertrekt naar de stad van palmbomen, paleizen en de flamencomuziek. Daar komt ze meer te weten over de onvoltooide liefdesgeschiedenis van Nando en Neva. Ze werden verliefd op elkaar tijdens de Spaanse Burgeroorlog, maar hun status en de politieke verdeeldheid maakten hun toekomst onmogelijk. Kan hun liefde de haat en de verdeeldheid alsnog overwinnen?

Sunrise by the sea – Jenny Colgan

Want.. hallo.. Het is een Jenny Colgan! Ik verslind alles wat zij schrijft en ik zag deze laatst op Amazon voorbij komen. Sunrise by the sea is het vierde deel in the Little Beach Street Bakery serie. Heerlijk om weer af te reizen naar Mount Polbearne en haar fijne inwoners.

Waar gaat ‘Sunrise by the sea’ over?

When she is given the opportunity to move to a remote tidal island off the Cornish Coast, Marisa Rossi decides some peace and quiet might be just what she needs. Since the death of her beloved grandfather back in Italy, she’s been struggling to find a way out of her grief. Perhaps this will be the perfect place for her to recuperate. But Mount Polbearne is a far cry from the sleepy little place she was imagining. Between her noisy piano-teaching Russian neighbour and the hustle and bustle of a busy community, Marisa finds solitude is not so easy to come by. Especially when she finds herself somehow involved with a tiny local bakery desperately in need of some new zest to save it

Het is hier helemaal (niet) perfect! – Carlie van Tongeren

Ik ben een enorm fan van Het zusje van en heb dit boek aan vele bezoekers en collega’s in de bibliotheek aangeraden. Inmiddels heb ik meerdere boeken van Carlie op mijn lijstje staan, maar ben ik het meest benieuwd naar haar nieuwste boek!

Waar gaat ‘Het is hier helemaal (niet) perfect!’ over?

Yara is net glansrijk geslaagd voor het gymnasium en heeft twee Grote Reisdoelen: een succes maken van haar vrijwilligerswerkproject én Instagram-account met bijna 10.000 volgers. Eenmaal in Indonesië haalt ze bergen likes binnen met haar perfecte Instagram-feed van een avontuurlijk en betrokken vrijwilligerswerkmeisje.

Wat haar volgers niet zien, is dat haar reis tegenvalt: het project dat maar niet van de grond komt, de klamme hitte en Yara zelf. Want hoe ver ze ook reist, ze neemt zichzelf en haar verleden gewoon met zich mee. Yara krijgt last van paniekaanvallen en de perfectie van haar feed brokkelt af. Dan ontmoet ze Ro, die niet lijkt te begrijpen hoe belangrijk Yara’s reisdoelen zijn. Hij heeft zelf juist helemaal geen doel. Onvoorstelbaar, vindt Yara. Of is hij precies wie ze nodig heeft op deze mislukte droomreis?

meer
artikelen