Voor ondernemers

tekst correctie

tekst (her)schrijven

Wist je dat fouten in een tekst de #1 reden is om als klant
af te haken? Hartstikke zonde als jou dat overkomt, toch?

Dat gaat jou vanaf nu niet meer gebeuren!

Het is tijd om jouw nieuwsbrief, e-book, cursus of ander mooi (digitaal) product met het volste vertrouwen in de mailbox van jouw klanten te laten belanden. Geen hartverzakking meer na het verzenden! 

Heb jij moeite met..

#1

de d's en t's?

’t Kofschip, wat was dat ook al weer? Zet jij op gevoel maar een d of t aan het einde van een werkwoord? 

#2

dubbele spaties zien?

Je ziet de dubbele spaties met gemak over het hoofd?

#3

komma's en leestekens?

Je weet dat er ergens in de zin een komma moet, maar op welke plek precies? 

#4

de tekst scherp te krijgen?

In je hoofd heb je een goed verhaal, maar het vertalen naar papier is lastig?

joyce weij redactie tekst correctie

Hi, ik ben Joyce!

Herken jij jezelf iets te goed in de bovenstaande punten? Dan zijn wij de ideale match!

Ik weet precies wat ’t Kofschip is en wat je er mee kan doen. En nee, dat is geen stukje varen over de zee. Een extra spatie zie ik in een oogwenk en ook de interpuncties kennen geen geheimen voor mij. Jouw ‘onmiddelijk’ en ‘me nieuwsbrief’ corrigeer ik voor je zonder moeite. Samen maken we van jouw e-book, nieuwsbrief, cursus of ander (digitaal) product een tekstueel feestje. Voorkom die hartverzakking na het verzenden!

Dit wil je weten!

Dat klopt! Als je kiest voor het corrigeren van je tekst, dan kijk ik alleen naar de spelling, dubbele spaties en interpuncties. Je krijgt je zelf geschreven tekst in correct Nederlands terug.

Kies je voor herschrijven, dan bekijk ik je hele tekst. Kan de tekst korter en bondiger en moet er dus iets geschrapt worden? Of dekt je tekst net niet helemaal de lading? Deze vraagstukken kan je bij neerleggen en ik zorg dat de tekst jouw tone of voice behoudt, maar wel naar een hoger niveau wordt getild. 

Ik ontvang je tekst het liefst in een Word-document in lettertype Arial, lettergrote 12 en regelafstand 1.5

Ik vraag een half uurtje van je tijd voor een korte digitale kennismaking. Ik vind het fijn om elkaar even te spreken, zodat we de wensen en verwachtingen kunnen uitwisselen.  

Niet meer dan een terecht vraag en één waar ik graag open en transparant over ben. Wel zo handig, want jij als ondernemer wilt ook graag weten waar je aan toe bent.

Voor het corrigeren van een tekst vraag ik €30,00 exclusief BTW per 350 woorden. Alle teksten onder de 350 woorden kosten dus ook €30,00 exclusief BTW. En een tekst tussen de 351 en 700 woorden kost je dan €70,00 exclusief BTW.

 

Voor het herschrijven van je tekst vraag ik €45,00 exclusief BTW per 350 woorden. Alle teksten onder de 350 woorden kosten dus ook €45,00 exclusief BTW. En een tekst tussen de 351 en 700 woorden kost je dan €90,00 exclusief BTW.

Als jij wilt zien wat ik heb gecorrigeerd en of dit fouten zijn die een volgende keer makkelijk kan vermijden, dan stuur ik je naast de gecorrigeerde tekst ook een document met de correcties. Hier vraag ik €15,00 exclusief BTW extra voor. 

teksten corrigeren herschrijven

Jouw tekst
is mijn werk!

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact
met je op om een kennismaking in te plannen!