Het café aan de kust – Tina van Dijk

Titel: Het café aan de kust | Serie: De kust – deel 1 | Auteur: Tina van Dijk | 
Uitgever: Loft BooksJaar van uitgave: 2022 | ISBN: 9789047206903 Taal: Nederlands | 
Pagina’s: 163 | Genre: Feel Good | Bron: eBook gekregen van Loft Books

Waar gaat ‘Het café aan de kust’ over?

Emmie maakt een moeilijke tijd door. Ze heeft een poosje verlof genomen van haar veeleisende werk bij een advocatenkantoor nadat ze tijdens een vergadering is flauwgevallen van vermoeidheid. Nu zit ze thuis, maar het lukt haar nog altijd niet om tot rust te komen. Gelukkig komt haar moeder met een plan: Emmie kan een tijdje logeren bij haar oom Bart, die een klein café runt in het gemoedelijke dorpje Duijnen, aan de kust. Emmie twijfelt even of ze haar Amsterdamse leven zomaar kan achterlaten, maar stapt dan toch in de auto. Een heerlijke strandwandeling zal geen kwaad kunnen en ze kan vast ook af en toe bijspringen in het café, de locals ontmoeten. Krijgt ze in Duijnen inderdaad de kans om weer tot zichzelf te komen? En wie weet, misschien komt zelfs de liefde op haar pad.


Releaseday!

Het is vandaag 20 april en dat is de dag waarop Het café aan de kust van Tina van Dijk wordt gereleaset. Ik was een van de gelukkigen die dit e-book al vooruit mocht lezen. Het café aan de kust is het eerste deel van De Kust-serie. Een Nederlandse feelgood-serie in een heerlijk Nederlandse setting. Ben je fan van Jenny Colgan, Sophie Kinsella of Marian Keyes, dan is dit een serie die zeker op jouw verlanglijstje moet komen!


Van amsterdam naar Duijnen

Emmie besluit om haar drukke leven in Amsterdam om te ruilen voor het rustige leven in het fictieve Duijnen. Van Dijk zet Duijnen neer als het vakantiedorpje waar we allemaal wel eens geweest zijn. Weinig te beleven in de wintermaanden, maar zodra de zon schijnt ontpopt het zich tot een pareltje van een dorp. De te kleine dorpssuper, de stamkroeg van de vaste bewoners, het ons-kent-ons-gevoel, het strand, het bos.. Duijnen bezit het allemaal!


Living the slow life

In Het café aan de kust gaat Emmie in Duijnen vooral op zoek naar zichzelf. Tijd om wat versnellingen terug te schakelen en te genieten van wat de dag haar brengt. Een stap die niet iedereen zomaar durft te maken, maar onder enige dwang van het thuisfront waagt Emmie de stap. Het café aan de kust neemt je mee in de zoektocht naar je ware jezelf. Waar word jij nou echt blij en gelukkig van?

beoordeling van het cafe aan de kust

Het café aan de kust is een heerlijke start van een nieuwe Nederlandse feelgood-serie. Met herkenbare personages, een verhaal waarbij je niet hoeft na te denken en het stranddorpje Duijnen als setting, is dit een fijn boek om te lezen op je dagje aan het strand of tijdens de vakantie.

Wil je dit boek zelf lezen of luisteren?

  • Vanaf 20 april is het e-book en het luisterboek overal te verkrijgen!
  • Ook via BookBeat is Het café aan de kust te beluisteren. Via onderstaande banner krijg je een verlengde proefperiode! In plaats van 14 dagen kan je nu 30 dagen gratis luisteren.
  • Geen BookBeat-abonnement? Niet getreurd ook via Storytel, Nextory en KoboPlus

meer
artikelen