Geef je boek uit [nieuw aanbod]

Jouw grote wens is om jouw boek in de boekhandel te zien shinen! Voor het zover is, is er nog wel een lange weg te gaan. Een redacteur ontvangt vele manuscripten en de stapel op het bureau wordt er niet kleiner op. Met het Geef je boek uit-pakket krijg je een voorsprong op alle andere (aspirant) auteurs en maak je een goede eerste indruk. Ik vertel je graag meer over dit pakket.

Wat houdt het Geef je boek uit-pakket in?

We starten met een digitaal gesprek van 30 minuten, waarin we de volgende zaken bespreken:

Na ons gesprek ga ik aan de slag met jouw manuscript, synopsis, samenvatting en mail. Eerst focus ik me op jouw synopsis. Ik haal alle spelfouten er uit, zorg dat de zinnen lopen en controleer of je alles benoemt waar de uitgeverij om vraagt. 

Daarna ga ik aan de slag met maximaal de eerste 5 hoofdstukken van jouw manuscript. Ik haal wederom alle taalfouten er uit en zorg dat jouw tekst foutloos is. Ik kijk niet inhoudelijk naar je verhaal, maar focus me op het taalkundige gedeelte.

Tot slot lees ik de begeleidende brief en mail die je naar de uitgever gaat sturen. Ook hier zorg ik wederom voor de tekstuele inhoud en check ik of je alles benoemd waar de uitgever om vraagt.

Wat krijg je er voor terug?

Voor meer informatie en de tarieven? Klik hier

meer
artikelen