teksten corrigeren voor ondernemers

Voor ondernemers

Hallo ondernemer! Wat leuk dat jij een nieuwsbrief gaat versturen, een e-book voor je klanten hebt of een nieuwe cursus aan gaat bieden! Ik kan me voorstellen dat je heel goed weet wat je gaat verkopen, maar dat je als ondernemer nog wat hulp kunt gebruiken met het corrigeren van deze teksten. Mooi! Teksten corrigeren voor mede ondernemers vind ik heel tof om te doen.

Ben jij een ondernemer die..

  • ’t Kofschip al lang en breed vergeten is?
  • Extra spaties over het hoofd ziet?
  • Van komma’s en andere leestekens de noodzaak niet kent?
  • Teksten prima kan schrijven, maar het nalezen een ramp vindt?
  • Veel tijd nodig heeft om zijn teksten na te lezen?

Wacht dan niet langer om jouw nieuwsbrief, e-book, cursus of ander product foutloos te krijgen en mail mij vrijblijvend voor alle opties en mogelijkheden!

Ik controleer jouw teksten op fouten!

Ik heb namelijk het ’t Kofschip nog niet verlaten en vaar graag over jouw tekst om de extra spaties te verwijderen en wellicht een extra komma toe te voegen. Heb je per ongeluk ‘onmidelijk‘ geschreven of glipt er een ‘me nieuwsbrief‘ door heen? Geen zorgen, ook de slip of the fingers corrigeer ik voor je.

Loopt een zin of tekst niet lekker? Zie je in je hoofd helemaal voor je hoe flitsend de tekst moet zijn, maar komt het er op papier niet goed uit? Indien gewenst kan ik je hier ook mee helpen en herschrijf ik je tekst met gemak.

Ik lees met liefde al jouw teksten na en zorg dat jij de tekst ruim voor jouw deadline terug krijgt, zodat bijvoorbeeld je salespagina online kan, de nieuwsbrief verzonden kan worden of jouw klanten aan de cursus kunnen beginnen.

Wist jij dat fouten in een tekst de nummer één reden is om als klant af te haken? Hartstikke zonde als dat jou overkomt, toch?

Teksten corrigeren voor ondernemers

Als jij nu denkt: Joyce, kom maar op! Corrigeer die tekst maar voor mij. Dan kan je een vrijblijvend mailtje sturen. In dat mailtje lees ik graag terug welke tekst ik voor je kan controleren of herschrijven en wanneer jouw deadline is. Heb je een nieuwsbrief in Mailchimp, een cursus of e-book in Canva of een salespagina die je makkelijk met mij kan delen? Ik controleer de tekst in het programma van jouw keuze! Nadat we contact gehad hebben over je wensen en verwachtingen ga ik voor je aan de slag.

En wat kost dat corrigeren van mijn teksten dan, Joyce?

Niet meer dan een terechte vraag en een waar ik graag open en transparant over ben. Wel zo handig, want jij als ondernemer wilt graag weten waar je aan toe bent.

Prijsindicatie: 350 woorden, exclusief BTW voor €15,00