redigeren manuscript

REDIGEREN MANUSCRIPT

Alleen het corrigeren van de tekst of alleen het leesrapport is niet voor jou niet genoeg. Jij gaat voor het totaalpakket: Redigeren van je manuscript! De ultieme combinatie tussen corrigeren en proeflezen. Ik ga met jouw tekst aan de slag en van mij krijg je een gecorrigeerde versie terug en daarnaast een leesrapport.

Zorg er voor dat jouw manuscript opvalt in de mega grote stapel die een redacteur door moet spitten. Ik kan je niet garanderen dat jouw manuscript wordt uitgegeven, maar wél dat je op gaat vallen en dat je er zelf heel veel van leert.

Ben je benieuwd naar de boeken waaraan ik al een bijdrage heb geleverd? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Opties en tarieven voor het redigeren van je manuscript

Ik bied twee verschillende totaalpakketten aan voor het redigeren van jouw manuscript. Het verschil zit hem in hoe je de correctie terug krijgt. Meer informatie over de twee verschillende correctie-diensten vind je hier. Het leesrapport is in beide pakketten hetzelfde.

Een klein rekenvoorbeeldje: een boek van 250 pagina’s heeft gemiddeld 60.000 woorden. Kies je voor het het Quick-Fix-pakket dan betaal je €780,- (exclusief BTW) en voor het Fouten maken mag-pakket kom je op €900,- (exclusief BTW)